[av_revolutionslider av_uid=’av-3tlt’ id=’1′]

Kontorsstädning Stockholm

Varför det är så viktigt med noggrann kontorsstädning?

Ibland tänker man inte så mycket på det, men en stor del av ens vakna tid tillbringas på kontoret. Mer än hemma faktiskt. Därför är det viktigt att arbetsplatsen är trivsam, och även hälsosam. Många arbetsgivare har insett vikten av att skapa en god atmosfär, både fysiskt och mentalt. Ett led i detta är att ha noggrann kontorsstädning Stockholm. Vad som ska ingå kan variera, allt beroende på vad du har för behov och önskemål. Stjärnans städ har stor erfarenhet av denna typ av städning, och vi är kända för att vara noggranna. Det är nämligen minst lika viktigt att ha det rent omkring sig på kontoret som hemma.

Regelbunden kontorsstädning enligt schema

De flesta vill att toaletterna rengörs varje dag, eller i alla fall så ofta som man har en städare på plats. För mindre kontor kanske det räcker med en eller ett par gånger i veckan, allt efter hur många medarbetare det finns. Kontorsstädning Stockholm inkluderar också dammtorkning av alla ytor. Trots att det är ett elektroniskt samhälle så används det fortfarande mycket papper, vilket kan skapa ganska mycket damm.

Vi brukar uppmuntra de som jobbar på kontoret att plocka undan allt i god tid innan vi kommer in för att städa, det gör det lättare att komma åt överallt vilket i sin tur resulterar i ett renare kontor. Eftersom vi inte vet vilka papper som är viktiga så har vi inte rätt att röra något. Stjärnans städ respekterar sina kunder, och månar om att allt ska gå rätt till.

Golvet är en annan viktig del av vårt städschema. På de flesta kontor så behöver det inte dammsugas eller torkas av varje dag, men i alla fall ett par, tre gånger i veckan. På större kontor kanske vi delar upp det genom att ta några rum varje dag, men alla kontor blir rengjorda enligt överenskommelse. Kök och badrum brukar vara undantagen, här torkar vi av golven varje gång vi kommer in.

Storstädning till jul

Kontor har också behov av en riktig genomkörare då och då. Boka gärna in en storstädning där vi går ännu mer ner på djupet. Då drar vi ut skrivbord och klättrar upp på stegar för att komma åt lampor och skåp. Det kan vara läge för en mattvätt med speciella maskiner och schampo. De mindre mattorna tar vi ju hand om varje vecka, men heltäckningsmattor är fortfarande ganska vanligt på kontoren runt om i staden.

Fönsterputs är något annat som antingen kan ingå i det regelbundna schemat eller bokas in som enstaka händelser. Många kontor har mycket glas, för att få in ljus och luft, men dessa måste vara rena för att det ska vara trivsamt. Vi tar gärna bort fingeravtryck vid behov, men annars så är det bäst med en ordentlig putsning då och då. naturligtvis så gör vi rent alla sidor av glaset oavsett om kontoret är stort eller litet.

Den allra bästa städningen

Eftersom vi på Stjärnans städ är noggranna och pålitliga så kommer kontoret alltid att hållas rent. Det blir aldrig tillfälle för smuts att samlas utan vi gör rent i grunden varje gång vi kommer. Genom att alltid se till att komma åt i hörn och krokar så hålls kontoret fräscht och hygieniskt. Detta skapar en god arbetsmiljö, vilket gynnar alla. De anställda trivs och håller sig friska, vi vet hur många som lider av allergier idag och gör vårt bästa för att kontoret ska vara en oas. Men även för ledningen eftersom det blir färre sjukskrivningar och större produktivitet. Och slutligen oss på Stjärnans städ som är glada efter ett väl utfört dagsverke, när vi vet att kunderna är nöjda.

Du kan alltid sätta ihop ditt eget paket för städning på kontoret, om de vi har att erbjuda inte passar era behov. En del vill att det ska dammsugas varje dag, eller ha fönsterputs inkluderad på en veckobasis. Andra föredrar en ordentlig genom gångare en gång i månaden, och kanske något snabbt varje vecka. Fråga oss gärna om råd och förslag på vad som kan vara bäst. Vi kommer på besök och tittar på lokalerna, för att bättre kunna komma upp med en bra lösning.

Regelbunden städning viktig för trivseln

Många har ett ganska stressigt arbete, med projekt som ska vara färdiga en viss dag och många klienter som ska kontaktas. Även om man tycker det är intressant och kanske är mitt uppe i sin karriär så tar det ändå en hel del krafter i anspråk. Därför är det viktigt att allt annat runt omkring en fungerar ordentligt. Ingen kan jobba om telefonen är smutsig eller papperskorgen överfull. Det blir extra stress som inte alls är nödvändig. Istället ser vi till att markarbetet tas om hand så att du kan koncentrera dig på dina egna uppgifter.

I tillägg så kan damm leda till allergier eller andra sjukdomar, speciellt idag när många är så känsliga. Med en regelbunden städning, en noggrann sådan, kan dessa problem hållas på ett minimum. Ingen risk heller att viktiga dokument blir smutsiga, eller att datorn inte fungerar på grund av damm. Med andra ord så kommer din arbetsplats att bli inbjudande och hygienisk, som upplagd för ett gott dagsverke.

Flexibel städning det bästa

Stjärnans städ har flera kunder med kontorsstädning, och alla har sina egna paketlösningar och tider. En del föredrar att vi kommer in sent på kvällen eller tidigt på morgonen när ingen sitter och jobbar. På detta sätt så stör vi ingen utan kan lugnt städa riktigt noga. Andra däremot tycker det är bäst med en morgonstädning, de har ingenting emot att vara på plats när vi jobbar. Naturligtvis är det upp till dig som kund att bestämma när städningen ska utföras. Vi ser till att den blir väl gjord, på den tid som du beställt.

De flesta tycker det är bäst med renhåll var eller varannan dag. Ett kontor med flera anställda blir snabbt smutsigt, speciellt under vinterhalvåret. Har man reception och tar emot kunder så bör framför allt den biten vara representativ vid varje tillfälle. Andra tycker det räcker med en gång i veckan, möjligen två. Kanske att vi kommer in och tar hand om ingångspartiet lite oftare, där det alltid verkar samlas mycket sand och annat. Mycket beror ju på var kontoret befinner sig, för vissa omgivningar är mer förorenande än andra.

Vi är kända för vår goda kvalitet, våra medarbetare vet verkligen hur ett ordentligt renhåll ska utföras. Vår firma är stolt över att ha många nöjda kunder, det är vårt motto att göra vårt bästa på varje uppdrag. Därför kan du lita på att kontoret kommer att vara skinande rent när Stjärnans städ kommer in. Det spelar ingen roll om vi städar varje dag eller en gång i veckan- vi gör allt som är överenskommet och vi gör det väl. Ett kontor måste vara rent, och regelbunden städning är viktig. Alla kommer att trivas bättre, vara friskare och även jobba bättre. Med andra ord kommer det att bli högsta vinsten för alla, tack vare att kontorsstädningen fungerar som den ska!

Om oss

Vi är en professionell städfirma som specialiserar oss på privatstädning samt företagstädning. Vårt motto är enkelt, vi gör allt för att vår kund ska bli nöjd. En nöjd kund återkommer. En nöjd kund lämnar rekommendationer. Läs gärna mer om oss här nedan.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.