[av_revolutionslider av_uid=’av-3tlt’ id=’1′]

Vi på Stjärnans städ har flera års erfarenhet av städning. Framför allt inom hotellbranschen som anses vara en av de tuffaste. Detta har gjort oss experter på vad renlighet innebär, och vi har ett öga för vad som behöver göras. Alla vet hur viktigt det är med rena hotellrum, och att standarden här måste vara hög. Denna känsla för att göra absolut rent har vi tagit med oss och använder dagligen. Det spelar ingen roll om det är ett privat hem, kontor eller hotellrum- det ska inte finnas ett dammkorn kvar när vi går!

Samtidigt så satsar vi på både miljö och säkerhet. Våra medarbetare har utbildning och kunskap om olika tekniker för att minska risken för skador eller förslitningar. De trivs med sitt arbete och har goda förhållanden, städning är vår karriär. Detta kombinerar vi med en önskan om att aldrig ge avkall på kvaliteten. Våra kunder vet att vi gör allt för att lämna efter oss en ren lokal. Det ska synas när Stjärnans städ varit där.

Vi förenklar din vardag genom att erbjuda helhetslösningar. Det är en självklarhet för oss att ta hand om servicen så att våra kunder kan koncentrera sig på annat. Allt från städning, fönsterputs och olika former av underhåll. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning. När vi vet vad du är intresserad av så kan vi alltid komma fram med ett förslag. Vi är också tillgängliga för annorlunda arbetstider, som kvällar och helger.

Om Stjärnans städ Stockholm

Något som är nära kopplat städning är respekt för våra kunder. Vi tar hand om ditt hem eller företag som om det var vårt eget, utan att tränga in i ditt privatliv. Du kan lita på att vi aldrig öppnar lådor eller flyttar runt dina saker- såvida du inte bett oss att göra det. Innan vi sätter igång så går vi igenom allt som ska göras, och kommer överens om vad som är inkluderat. Därmed vet du exakt vad du kan förvänta dig av oss, och vi uppfyller alltid våra överenskommelser.

Med oss på Stjärnans städ kommer du att slippa tänka på renhållet, det sköter vi utan att det knappt märks. Vare sig du anlitar oss för större eller mindre uppdrag, regelbundna tjänster eller enstaka tillfällen, så ser vi till att det blir rent. Nöjda kunder är det bästa vi vet, och vi ser till att alltid ha en lång rad av dem. Varje kund är viktig för oss, och vi vet att du kommer att bli nöjd med Stjärnans städ.

Om oss

Vi är en professionell städfirma som specialiserar oss på privatstädning samt företagstädning. Vårt motto är enkelt, vi gör allt för att vår kund ska bli nöjd. En nöjd kund återkommer. En nöjd kund lämnar rekommendationer. Läs gärna mer om oss här nedan.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.