[av_revolutionslider av_uid=’av-3tlt’ id=’1′]

Trappstädning Stockholm

Alla tycker om att ha det rent och fint omkring sig, och många betalar ganska mycket pengar för att kunna åstadkomma detta. Det är helt naturligt att städa hemmet, att arbetsplatsen är ren och även att trappuppgången rengörs regelbundet. Därför är det viktigt att välja en bra firma för trappstädning Stockholm, någon som tar sig an uppdraget med ansvar.

Det krävs en del för att kunna städa ordentligt, och de senaste åren har allt fler valt att satsa på det som en karriär. För att göra det lättare att kunna utföra sitt jobb med ett minimum av risker och skador så finns det idag ett antal utbildningar som täcker flera olika områden inom branschen. Bland annat så får man lära sig om vikten av en bra arbetsställning, hur man kan utnyttja benen istället för att böja på ryggen och så vidare. Andra kurser inkluderar vilka rengöringsmedel som är de bästa och hur man ska städa för att det ska bli riktigt rent.

Effektiv städning för en trivsam miljö

Allt detta har resulterat i renhållarbetare som har både kunskap och erfarenhet om hur man städar på bästa sätt. Ett liknande team är det allra bästa för trappstädning Stockholm. De kan snabbt och effektivt se till att hålla trappuppgångarna rena och snygga. Det ska vara trivsamt att komma hem, ingen vill mötas av smuts och skräp. Samtidigt så är det lättare att hålla hemmet rent när trapporna är väl städade eftersom risken för att dra in sand och grus minskar.

Även i uppgångar där det finns hiss så används trapporna ganska flitigt. Många tycker inte om att åka hiss, eller så vill de inte stå och vänta för bara ett par våningar. Andra försöker tänka på formen och går så många trappor upp som de orkar. I äldre hus så är trapporna ofta bredare än den lilla hissen som satts in efteråt, och då måste man alltid ta trapporna upp vid flytt eller köp av skrymmande saker.

Den bästa trappstädningen

Det allra bästa vore om någon tog hand om trappstädningen som om det var deras eget hus. Någon som Stjärnans städ, där kundens trivsel ligger högt upp på listan. Ett företag som verkligen bryr sig om att det är rent och snyggt efter avslutat arbetspass och som anser att renlighet är en dygd. Och ett yrke som de trivs med. Vi har jobbat i många år med renhåll och har blivit proffsiga inom yrket. Det finns inga utmaningar som vi tycker är för stora och en vanlig trappuppgång är som en dans.Men just för att våra medarbetare har kunskap och erfarenhet så vet de också hur man städar på rätt sätt. De hoppar inte över de små hörnen bara för att de måste böja sig ner. Istället så kommer det att märkas hur rent det blir i trapporna när de tar över renhållet.

Bra lösningar för städning

Stjärnans städ har flera bra paketlösningar som gör det både billigt och praktiskt att anlita oss. Men om allt det ni vill ha inkluderat i trappstädningen inte finns med så tar vi oss bara en prat och lägger till det. De flesta önskar att trapporna både torrstädas och våtmoppas, så att det blir riktigt rent. Ledstängerna måste torkas av, många personer passerar trapporna varje dag och de blir snabbt smutsiga. Likaså är lister av olika slag ett ställe där damm gärna samlas.

Förutom själva trappuppgången så har de flesta hyreshus och bostadsrättsföreningar en tvättstuga, källarförråd och andra allmänna utrymmen. Dessa brukar göras rent efter ett roterande schema, det kanske inte behövs varje gång som trapporna blir städade. Men även detta kan vi naturligtvis komma överens om. Vissa föreningar använder de allmänna utrymmena ofta och då krävs det mer renhåll.

En del lägger ansvaret för städning av tvättstugan på de som använder den, och kanske bara kallar in oss för en storrengöring då och då. Så oavsett hur mycket eller litet som behöver städas så kan vi komma överens om en bra lösning. Vissa av våra kunder är bara en enda liten trappuppgång medan andra har flera stycken fastigheter med massor av trappor. Städning är vårt yrke, något vi är bra på, så alla uppdrag är välkomna. För att det ska bli renare i trapporna är det viktigt att de är fria från saker och mattor. Många informerar sina hyresgäster eller husägare om vilka dagar vi kommer in för trappstädningen så att de kan se till att gångarna är fria. Detta gör det lättare för oss att verkligen få bort all smuts, och gör att det håller sig rent längre. Ett alternativ är ett avtal där vi tar hand om alla mattor, inklusive de i ingångspartiet. Varje trappuppgång är olika den andra och alla har sina speciella önskemål. Vi kan till och med sköta växterna i trapphuset om så önskas, det är bara att fråga oss.

Vikten av en ren trappuppgång

Det är inte bara för trivseln som trappstädning och renhåll rent allmänt är viktigt. Om det ligger grus och smuts i trappen så är det lätt att halka, och man kan slå sig riktigt rejält. Som redan nämnts så dras det inte i lägenheterna, och gör det jobbigare att hålla hemmet rent. Samtidigt så är renlighet viktigt för hälsan, och detta gäller för alla utrymmen där man vistas. Hem, jobb, trappor, hygien och renlighet är alltid grunden för en god hälsa.

Det finns alltså ett antal anledningar till att välja en bra firma för trappstädningen. Stjärnans städ har flera nöjda kunder som gärna ger oss referenser. Vi anser att detta är den bästa reklamen vi kan göra. Vårt motto har alltid varit att ge allt och se till att det verkligen blir rent, något som våra kunder uppskattar. Trappstädning är inget undantag utan vi tar itu med den på precis samma noggranna sätt som alla andra uppdrag.

Hur ofta bör trapporna städas?

Svaret på den frågan beror bland annat på hur rent man vill ha det. Men också på hur många som bor i huset och hur ofta trapporna utnyttjas.

Det vill säga hur pass smutsiga de blir. I de flesta trappuppgångar så räcker det med städning ett par gånger i veckan. inför helgen samt en gång mitt i veckan. Tvättstugan och andra allmänna utrymmen kanske det räcker med en gång i veckan eller till och med varje månad.

Sedan finns det hus där trapporna används mycket och det snabbt blir smutsigt. Då kan det behövas städning varje eller varannan dag. Har man kunder som kommer på besök så är det ännu viktigare att ge ett gott intryck. En ren ingång och trappa är det minsta man kan göra för att de ska känna sig välkomna. Många skolor har dagligt renhåll, med hundratals elever som går i trapporna varje dag.

Trappstädning med goda resultat

När Stjärnans städ tar hand om trappstädningen så blir det rent och fint, det känns redan på lukten när man öppnar dörren. Trivseln i uppgången ökar, vilket har visat sig minska vandalism och nedskräpning. När alla känner sig välkomna och det syns att huset är omhändertaget så vill man gärna upprätthålla detta. Vi städar så ofta ni vill och ger oss inte förrän det är helt rent. Även om man bara uppehåller sig en kort stund i trapporna så är de viktiga för hemtrevnaden.

Vi utför trappstädning i Stockholm med omnejd. Varmt välkommen att kontakta oss för offert!

Om oss

Vi är en professionell städfirma som specialiserar oss på privatstädning samt företagstädning. Vårt motto är enkelt, vi gör allt för att vår kund ska bli nöjd. En nöjd kund återkommer. En nöjd kund lämnar rekommendationer. Läs gärna mer om oss här nedan.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.