[av_revolutionslider av_uid=’av-3tlt’ id=’1′]

Stjärnans städ kan ta hand om det mesta inom städning och renhåll. Vi jobbar för både privatpersoner och företag, allt efter vad du har för behov. Även om vi erbjuder pakettjänster och abonnemang inom de flesta områden så kan vi alltid anpassa oss efter dina önskningar.

Behöver du någon som kommer hem och städar hemmet? Eller kanske det är dags med fönsterputs och det kan vara skönt med ett handtag? Vi på Stjärnans städ tar hand om allt samman så att du istället kan koncentrera dig på de viktigare sakerna här i livet. Som att ta hand om dig själv och din familj. Du kanske klarar av veckostädningen själv, men vill ha hjälp med storstädning någon gång då och då.

När du ska flytta så kan vi hjälpa dig med visningsstädning och senare även flyttstädning. Du har säkert tillräckligt att tänka på, vi tar hand om grovjobbet och ser till att hemmet är helt rent. Vad du än behöver få städat så kan vi ställa upp, vi kan alltid komma överens om en bra lösning.

Om Stjärnans städ Stockholm

Stjärnans städ kan också erbjuda bra lösningar för företag och organisationer. Vare sig det handlar om kontorsstädning eller trappstädning så finns vi på plats. Du kan alltid lita på att arbetet blir väl utfört, vi är stolta över att vara kända för vår kvalitet.

Byggstädning är ett annat uppdrag som vi åtar oss, både fortlöpande och när projektet är avslutat. Med andra ord så finns det inga städuppdrag som är för små eller stora. Kontakta oss gärna och se vad vi kan komma överens om.

Innan vi tar oss an en städning så är vi noga med att veta exakt vad kunden önskar. Du ska veta vad du kan förvänta dig, vad som ingår i uppdraget och hur mycket det kommer att kosta. Om du inte tycker att våra paketlösningar är riktigt vad du hade tänkt dig så kan vi alltid justera avtalet, det räcker med att du säger ifrån.

Vårt motto är att alltid göra vårt bästa. Vi har jobbat länge med renhåll inom olika sektorer och vet vad som ska till för att det ska bli riktigt rent. En lång rad med nöjda kunder är våra referenser, fråga oss gärna om kontaktuppgifter. Helt klart kommer vi att kunna komma fram till en lösning som du blir nöjd med och som löser frågan om renhåll och städning.

Om oss

Vi är en professionell städfirma som specialiserar oss på privatstädning samt företagstädning. Vårt motto är enkelt, vi gör allt för att vår kund ska bli nöjd. En nöjd kund återkommer. En nöjd kund lämnar rekommendationer. Läs gärna mer om oss här nedan.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.