[av_revolutionslider av_uid=’av-3tlt’ id=’1′]

Flyttstädning Märsta

Om du står inför en flytt vet du att det är mycket som kommer behöva göras. Helst av allt vill du säkert lägga tiden på att komma igång i det nya hemmet med inredning, inte att flyttstäda din gamla bostad som du ska lämna. När du anlitar oss på Stjärnans städ får du en ordentligt genomförd flyttstädning med nöjd kund-garanti. Du kan slappna av, luta dig tillbaka och fokusera på roligare saker än flyttstädning. Vi utför flyttstädning Märsta med omnejd.

Hemstädning Märsta

Låt oss avlasta dig i vardagen med hemstädning där vi ser till att du kommer hem till ett rent och städat hem. När du har bestämt dig för att boka in din första hemstädning kommer vi tillsammans överens om ett städschema som passar dig. Vissa föredrar städning varje vecka medan andra nöjer sig med var fjortonde dag. Kontakta oss om du är intresserad av regelbunden hemstädning!

Kontorsstädning Märsta

På ett kontor med många anställda blir det snabbt smutsigt, speciellt under vintern. Om företagets kontor har en reception som tar emot kunder bör den delen alltid hållas ren för att vara representativ vid varje tillfälle. När du anlitar oss på Stjärnans städ ser vi till att era kontorslokaler hålls rena och fräscha.

Trappstädning Märsta

Trapphus används flitigt varje dag och det är inte konstigt att det för med sig smuts och damm, ovasett årstid. Det första intrycket du får av en bostad är det du ser direkt när du öppnar porten. Ett ostädat trapphus kommer dra ner helhetskänslan för hela huset – både för boende och deras besökande. Se till att hålla trappuppgångarna rena och fräscha!

Fönsterputsning Märsta

Med regelbunden fönsterputsning ser vi till att du har rena fönster året runt. Du bestämmer själv hur ofta du vill att vi kommer hem till dig för att putsa fönster. Kombinera fönsterputsning med hemstädning när det passar, beroende på vad du känner för! Att anlita oss som städfirma för fönsterputsning är en perfekt lösning för dig som älskar att ha rena fönster men inte tycker om eller hinner att putsa dem.

0738760706
Stjarnansstad@minorder.nu

Om oss

Vi är en professionell städfirma som specialiserar oss på privatstädning samt företagstädning. Vårt motto är enkelt, vi gör allt för att vår kund ska bli nöjd. En nöjd kund återkommer. En nöjd kund lämnar rekommendationer. Läs gärna mer om oss här nedan.

Kontakta oss idag för kostnadsfri offert.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.